Fileri

JEDNOSTAVNIM TRETMANOM DO MLADOLIKOG IZGLEDA VAŠIH USANA

 

S godinama usne gube svoju punoću, a obrisi oštrinu, te im je potrebno osigurati optimalnu hidrataciju i negu. Koristimo preparat na bazi hijaluronske kiseline namenjen upravo estetskoj korekciji usana. Ovo punilo pruža prirodan izgled i osećaj, a radi se o gelu koji prodire u ciljanu regiju i koji usnama vraća punoću i naglašava obrise. Ovaj proizvod vrlo je specifičan upravo zbog toga što nije zrnate strukture što znači da lako prodire u tretirano područje i daje mu gladak i prirodan izgled. Aplikacija je vrlo jednostavna, a sam zahvat nežan i bezbolan jer se postupak izvodi u lokalnoj anesteziji.

 

Vratite mladoliki izgled vašim usnama uz ovaj postupak kojim na jednostavan način možete povećati volumen usana, preoblikovati ih i učiniti simetričnima.

 

PRP metoda upotrebljava pacijentove trombocite, uzete iz njegove vlastite krvi.
PRP – plazma bogata trombocitima. Radi se o visokoj koncentraciji trombocita u maloj količini plazme (jedan milion trombocita u 1cm3 plazme). Pored trombocita, u plazmi se nalazi sedam glavnih faktora rasta (GF), i veliki broj stem cells (matičnih ćelija) CD 34.

 


Jagodice i obrazi
Središnji deo lica je jadna od najdelikatnijih regija na licu.
Nadohnadom volumena dobijamo mlađi svežiji izgled.

EnglishFrenchGermanSerbian